HomeKledingbank Dordrecht › Kleding halen
Zoom:

Kleding halen

Doel

Iedereen die daarvoor in aanmerking komt, kan tweemaal per jaar een bezoek brengen aan de kledingbank en kleding uitzoeken. Het tonen van een schriftelijke doorverwijzing is voldoende.

Toelichting

Wilt u gebruik maken van de kledingbank en heeft u een verwijsbrief, dan kunt u maandag t/m donderdag tussen 09:30 uur en 12:30 uur telefonisch een afspraak met de kledingbank maken op telnr: 078-7370424.

Gezinnen met schoolgaande kinderen moeten via Stichting Leergeld de verwijzing aanvragen. Dat kan via deze link https://www.leergelddrechtsteden.nl/kledingbank/

De kledingbank accepteert onder andere de volgende hulpverleners en instanties als doorverwijzers: Voedselbank, Leger des Heils, Thuiszorg, Sociale Dienst Drechtsteden, Vluchtelingenwerk, Humanitas, Vivenz, Diaconaal Aandachtscentrum en nog veel meer hulporganisaties

Meer informatieDoelgroep

- voor alle leeftijden
Gegevens ingevoerd: 23-12-2022 18:12:41

Kledingbank Dordrecht

Bezoekadres:
Sint Jorisweg 74
Dordrecht

Postadres:
Sint Jorisweg 74
3311 PL Dordrecht

Telefoonnummer: 078-73 70 424

E-mailadres: klb-dordrecht@live.nl

Website: www.kledingbank-dordrecht.nl


Route / kaart:


Doelstelling of kernactiviteit:
De kledingbank is een stichting met als doel het doorgeven van goede herbruikbare kleding aan mensen die het hard nodig hebben, maar dit niet (meer) kunnen betalen.

Belangrijkste doelgroepen:
De kledingbank is bestemd voor mensen die niet of tijdelijk niet over voldoende financiƫle middelen beschikken om kleding en schoenen te kopen.