HomeEvean › Palliatieve zorg
Zoom:

Palliatieve zorg

Doel

Thuis blijven wonen mét alle hulp en begeleiding (thuiszorg) die u nodig heeft. Dankzij zorg aan huis van Evean kan dat. U krijgt van ons de beste mogelijke ondersteuning, verzorging, verpleging of medische zorg. Persoonlijke zorg en aandacht bij u thuis.

Toelichting

Evean geeft palliatieve zorg thuis. Dat is verlichtende of verzachtende zorg als u niet meer kunt genezen van een ziekte en in uw eigen huis wilt blijven.

Medische en verpleegkundige zorg

U krijgt medische en verpleegkundige zorg overdag. Eventueel komt er 's nachts een verzorgende die bij u blijft (waakzorg). Wij richten ons op het verminderen van lijden en het verbeteren van de kwaliteit van leven in de laatste fase. Zodat u zoveel mogelijk de regie houdt over uw leven en sterven.

Wij hebben aandacht voor lichamelijk klachten. En ook voor psychische, sociale en spirituele vragen en problemen die u en uw naasten kunnen hebben.

Wij ondersteunen ook uw naasten bij het leren omgaan met de gevolgen van uw ziekte en hun rouwproces.

Hospice

U kunt ook kiezen voor een hospice, een warme, zorgzame omgeving voor mensen die niet in hun eigen huis kunnen sterven, omdat er bijvoorbeeld te weinig voorzieningen zijn of er geen mantelzorg is. Een hospice is een huiselijke omgeving waar u het leven kunt afronden in de aanwezigheid van familie en dierbaren.

Evean werkt nauw samen met verschillende hospices, waar onze verpleegkundigen u zorg en ondersteuning bieden.


Doelgroep

- vanaf 18 jaar
Gegevens ingevoerd: 26-3-2013 12:07:32

Evean

Postadres:
Postbus 68
1440 AB Purmerend

Telefoonnummer: 0900 98 97 (€ 0,10 p/m, dag en nacht bereikbaar)

E-mailadres: communicatie@evean.nl

Website: www.evean.nl


Doelstelling of kernactiviteit:
Evean wil de meest complete en beste zorgaanbieder van de regio zijn. Integrale zorg is daarbij essentieel. We willen onze klanten een compleet én samenhangend aanbod van zorg, behandeling, welzijn, wonen en diensten bieden, waarbij de cliënt en zijn behoeften centraal staan.