HomeDorps- en Wijkpunten Vught › Wijkpunt Visio De Vlasborch
Zoom:

Wijkpunt Visio De Vlasborch

Doel

Wijkpunt Visio De Vlasborch is een woonzorgcentrum voor ouderen met een visuele beperking en gelegen aan de Vlasmeersestraat 99, naast het mooie Reeburgpark.

Toelichting

'Als wijkpunt organiseert Visio De Vlasborch verschillende activiteiten zoals voelbingo, Smaak & Vermaak en themabijeenkomsten. Ook voor maaltijden in de middag kun je hier terecht.

Ook onze Beweegtuin is vrij toegankelijk. De beweegtoestellen zijn geschikt voor ouderen én toegankelijk voor mensen die slechtziend of blind zijn. Uiteraard zijn in De Vlasborch alle voorzieningen, waaronder een invalidentoilet, aanwezig.

Visio De Vlasborch biedt zorg en begeleiding, dagbesteding, behandeling en revalidatie. Daarnaast kunnen thuiswonende visueel beperkte ouderen d.m.v. een volledig pakket thuis ook van de diensten van Visio De Vlasborch gebruik maken. Kijk voor meer informatie op de website van Visio De Vlasborch.

Meer informatie

 

Locatie (-s) waar u terecht kunt:

Visio De Vlasborch
Bezoekadres: Vlasmeersestraat 99
Postadres: Vlasmeersestraat 99, 5261 TB Vught
Telnr.: 088 586 15 00
E-mail: devlasborch@visio.org
Webs.: www.visio.org/nl-nl/wonen-dagbesteding/adressen-wonen-dagbesteding/de-vlasborch/wijkpunt-de-vlasborch

Route / kaart
Doelgroep

- Inwoners van Vught
- voor alle leeftijden
Gegevens ingevoerd: 1-10-2022 13:06:03

Dorps- en Wijkpunten Vught

Vught

Doelstelling of kernactiviteit:
Een dorps- en wijkpunt is de plek in een wijk of dorp waar iedereen van harte welkom is voor ontmoeting, eten en drinken, en samen leuke en leerzame activiteiten doen. Ieder dorps- en wijkpunt biedt iets anders en kan één of meer functies hebben. Zij geven invulling aan de behoeften van een buurt.