HomeAliantus › Aliantus Oud Seyst
Zoom:

Aliantus Oud Seyst

Doel

Particuliere woonzorgvoorziening Aliantus Oud Seyst staat voor zorgeloos en

comfortabel wonen in een kleinschalig gebouw in hartje Zeist. Ouderen wonen en leven hier verzekerd van persoonsgerichte en excellente 24 uurszorg. Kortom een eigentijds alternatief voor het traditionele verzorgings- of verpleeghuis.

Toelichting

Wat Aliantus zo prettig en bijzonder maakt is dat ouderen met een zorgvraag hier volledig volgens hun eigen waarden kunnen wonen, en ook de regie over hun leven in eigen hand houden, omringd door alle comfort en zorg. Strijken, schoonmaken, een helpende hand en heerlijke verse, zelfgemaakte maaltijden uit eigen keuken worden allemaal aangeboden. Hier is de bewoner echt thuis en geniet volledige privacy.

Het gebouw, gelegen aan de Maurikstraat 49, biedt bovendien het beste van twee werelden: rustig en beschut wonen aan het park, maar toch midden in het mooie, historische centrum van Zeist. Met een grote, vrije tuin die uitzicht biedt op de Oude Kerk. Direct naast het gemeentehuis, vlak bij het winkelgebied, theater en bioscoop Figi, Slot Zeist en diverse goede restaurants.

Aliantus huisvest onder één dak twee woonvormen: 20 ruime twee- en driekamerappartementen voor bewoners met een fysieke zorgvraag en 18 studio’s voor bewoners met klachten van dementie. Woon- en servicekosten zijn vooraf duidelijk en omvatten alles wat de bewoner wenst. De kosten voor de benodigde medische en/of specialistische zorg verlopen via de zorgverzekeraar of het Zorgkantoor.

Bij Aliantus geloven we dat mensen in kwetsbare situaties veiligheid, liefde en onverdeelde aandacht verdienen. Daarom betrekt Aliantus de bewoners en hun familie zoveel mogelijk bij de zorg: wat bijdraagt aan de veiligheid en vitaliteit van bewoners. Ook het gebouw zelf speelt een rol in de aanpak: licht, ruim en open wonen zorgt voor meer welbevinden. Bewoners voelen zich hier prettig.


Doelgroep

- vanaf 65 jaar
Gegevens ingevoerd: 5-12-2017 15:56:18
Laatste wijziging: 6-12-2022 15:06:26

Aliantus

Bezoekadres:
Maurikstraat 49
Zeist

Postadres:
Maurikstraat 49
3701 HC Zeist

Telefoonnummer: 030 204 11 11

E-mailadres: heidireijerkerk@aliantus.nl

Website: www.aliantus.nl/


Route / kaart:


Doelstelling of kernactiviteit:
Aliantus Oud Seyst staat voor zorgeloos en comfortabel wonen in een kleinschalig gebouw in hartje Zeist.