HomeAccolade Zorg › Accolade Wonen
Zoom:

Accolade Wonen

Doel

Zelfstandig wonen of met dagelijkse ondersteuning? Tijdelijk of permanent? Het kan allemaal, op dezelfde vertrouwde manier zoals u thuis gewend bent.

Toelichting

Een fijne woonomgeving is belangrijk. Daarom heeft Accolade Zorg veel verschillende woonvormen. Van een eigen kamer in het groepswonen (verpleeghuis), tot huurappartementen. Onze zorg is persoonlijk en sluit zo veel mogelijk aan bij wat iedere cliënt gewend is. En, net als thuis, zijn er bij Accolade Zorg allerlei activiteiten waar men zich kan ontspannen, plezier maken en elkaar ontmoeten.

Regio Amersfoort

In Hart van Vathorst heeft Accolade Zorg woongroepen voor ouderen met dementie, begeleid wonen voor volwassenen met niet-aangeboren hersenletsel en huurappartementen voor ouderen. In Hart van Vathorst zijn veel faciliteiten zoals: lunchcafé, cadeauwinkel, ateliers voor werk en ambacht, een kerk, kapper, tandarts, pedicure.

Regio Assen

ArendState in het centrum van Assen biedt een thuis in een kleinschalige en huiselijke omgeving. Naast appartementen voor echtparen en alleenstaanden zijn er drie woongroepen voor ouderen met psychogeriatrische aandoeningen. Bewoners kunnen gebruikmaken van faciliteiten als maaltijdservice, kapper en winkel. Ook is er een gezellige ontmoetingsruimte annex restaurant. In ArendState worden veel activiteiten georganiseerd. Voor familie en vrienden is er een logeerkamer te huur.

Regio De Bilt

d’Amandelboom is een gemeenschap, met zorg- en huurappartementen en bungalows voor ouderen. Ook is bij d’Amandelboom een kleinschalige woonvoorziening voor volwassenen met NAH. Voor iedereen een eigen plekje. De zorg is persoonlijk en sluit zo veel mogelijk aan bij wat u gewend bent. In d’Amandelboom worden veel activiteiten georganiseerd. Faciliteiten: kapper, winkeltje, maaltijdservice, koffiekamer.

Regio Zeist

In verpleeghuis De Wijngaard wonen, betekent wonen in een rustige, prachtige bosrijke omgeving in het midden van het land, vlakbij de A28. Er zijn 6 woongroepen waar mensen wonen die somatische zorg nodig hebben en 11 woongroepen waar zorg wordt geboden aan mensen met dementie (psychogeriatrische zorg). In een kleinschalige en huiselijke omgeving heeft u de beschikking over een eigen zit/slaapkamer die u naar eigen wens kunt inrichten. Daarnaast deelt u samen met de andere 7 bewoners van de woongroep een gezamenlijke huiskamer met keuken. Verder zijn er in het pand diverse faciliteiten: brasserie en ontmoetingsruimte, een (binnen)tuin, kapsalon, pedicure, tandarts.

In de regio Zeist heeft Accolade ook een kleinschalige woonzorglocatie voor ouderen. In Villa l’Abri in het centrum van Zeist wonen 15 ouderen in een statige villa met mooie buitenruimte. De zorg is huiselijk en liefdevol.

Regio Bodegraven

In de Wierickehoeve in Bodegraven biedt Accolade zorg aan 17 ouderen, in een kleinschalige setting.


Contactpersoon

Naam: Contact Accolade
Telefoonnummer: 030-6973400
E-mail: info@accoladezorg.nl


Doelgroep

- vanaf 18 jaar
Gegevens ingevoerd: 6-9-2016 14:08:35
Laatste wijziging: 6-12-2016 15:26:48

Accolade Zorg

Bezoekadres:
Dennenweg 2
Bosch en Duin

Postadres:
Dennenweg 2
3735 MR Bosch en Duin

Telefoonnummer: 030-6973400

E-mailadres: info@accoladezorg.nl

Website: www.accoladezorg.nl/


Route / kaart:


Doelstelling of kernactiviteit:
Een vertrouwde woonomgeving is belangrijk. Daarom ondersteunen we mensen zodat ze zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen. Dat doen we in de regio’s Amersfoort, Assen, Zeist en De Bilt.